Deze pagina draait specifiek rond alle gebeurtenissen die onze 100 jaar vieren. Alles wat je wil weten rond ons 100-jarig bestaan en de festiviteiten kan je hier dus terug vinden. Heb je nog vragen of zijn er dingen die niet duidelijk zijn, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze leiding.

100 jaar scouts

5 Februari: Museum

Rond deze periode houden wij altijd onze opendeurdag maar dit jaar combineren we dit met een museum die je doorheen onze 100 jaar scouts zal leiden. Het volledige gebouw zal toegankelijk zijn voor iedereen die een bezoekje wil brengen. De inkom hiervoor is gratis maar we zullen wel werken met een vrije bijdrage. Iedereen is dus van harte welkom.

Specifieke uur: volgt nog

29 April: Barfeest in het Scouts Gebouw

Dit evenement is voor iedereen die ooit al iets gedaan heeft voor de scouts . Van oud-scouts tot actieve leiding. Van leden tot sympathisanten. De bar zal open zijn. Er is vrije toegang en je kan er de hele avond genieten van een drankje.

Meer informatie volgt nog ...

30 April: Dagevenement +Drumband mars + Avondfeest

  • Dagevenement:

Voor al onze leden en alle andere jeugdbewegingen van Izegem wordt vandaag een dagactiviteit georganiseerd. Wat het precies zal worden, houden we nog een geheim. We zullen wel werken met inschrijvingen voor de jeugdverenigingen zodat we kunnen bijhouden hoeveel aanwezigen er precies zullen zijn.

  • Drumband mars

Meer info volgt nog ...

  • Avondfeest

Oud scouts laat dit gebeuren ook niet meer zomaar passeren en draagt bij door een fantastisch avondfeest te houden. Hierbij zal er ook gewerkt worden met inschrijvingen. Hou dus zeker deze pagina in gaten om je in te schrijven.

Meer info volgt nog ...