100 jaar scouts

5 Februari: Museum

Het is bijna zover, ons museum komt dichterbij en iedereen is natuurlijk van harte welkom. Onze deuren gaan open vanaf 10 u 's morgens en we sluiten pas als het moet. Ons evenement vindt plaats in ons eigen lokaal in de Nederweg 113 (naast de Colruyt). Kom dus zeker eens langs om 100 jaar aan geschiedenis te bekijken. We werken natuurlijk Corona-veilig en zullen ons aan de huidige maatregelen houden, dus mondmasker zal verplicht zijn.

We willen natuurlijk niet enkel cultuur voorzien maar ook ontspanning dus zal er een winterbar aanwezig zijn, waar jullie naar hartelust kunnen genieten van een drankje. Wat heb je nog meer nodig?

Hopelijk tot dan!

Stevige linker

12 Maart: Museum in de Stedelijk Bibliotheek van Izegem

Voor degenen die de kans niet gehad hebben om ons museum te bezoeken op 5 Februari. Geen paniek want ons museum gaat gewoon verder in de stedelijke bibliotheek van Izegem. Op 12 Maart gaan we er mee van start. We volgen de openingsuren van de bibliotheek, dus wil je de geschiedenis van de scouts eens bezichtigen twijfel dan zeker niet om de bibliotheek een bezoek te brengen.

Via onderstaande link kan je ook de openingsuren van de bibliotheek vinden:

https://izegem.bibliotheek.be/adres-en-openingsuren

29 April: Barfeest in het Scouts Gebouw

Dit evenement is voor iedereen die ooit al iets gedaan heeft voor de scouts . Van oud-scouts tot actieve leiding. Van leden tot sympathisanten. De bar zal open zijn. Er is vrije toegang en je kan er de hele avond genieten van een drankje.

Meer informatie volgt nog ...

30 April: Dagevenement + Drumband mars + Avondfeest

  • Dagevenement:

Voor al onze leden en alle andere jeugdbewegingen van Izegem wordt vandaag een dagactiviteit georganiseerd. Wat het precies zal worden, houden we nog een geheim. We zullen wel werken met inschrijvingen voor de jeugdverenigingen zodat we kunnen bijhouden hoeveel aanwezigen er precies zullen zijn.

  • Drumband mars

Er worden hiervoor verschillende repetities gepland en de evenementen hiervoor worden op facebook aangemaakt en uitnodigingen worden hiervoor verstuurd. Heb je dus interesse in het oefenen en meespelen in de mars van Wallemote naar zaal Ter Maerel, hou dan zeker Facebook en onze pagina in de gaten.

De mars zelf zal plaatsvinden op zaterdag 30 April om 17 u te Wallemote. Waarin iedereen welkom is om samen met ons te marcheren naar zaal ter Maerel. Wil bij de avondfestiviteiten aanwezig zijn vergeet dan zeker niet in te schrijven.

  • Avondfeest

Oud scouts laat dit gebeuren ook niet meer zomaar passeren en draagt bij door een fantastisch avondfeest te houden. Hierbij zal er ook gewerkt worden met inschrijvingen. Hou dus zeker deze pagina in gaten om je in te schrijven.

Wil je meer info over dit avondfeest, lees dan zeker alle informatie op onderstaande link:

https://www.sintjorisfeest.info/programma.html

Op deze link kan je alle informatie vinden rond het feest en staat er ook een link waar je, jezelf kan inschrijven. Wees er dus zeker bij want het zal de moeite waard zijn.

Stevige linker Padvinders van Sint-Joris Izegem