Vergaderingen even on hold!

04/11/2020 - 20:40

Voor een twee tal weken worden alle vergaderingen ( kapoenen, welpen, jongverkenner, verkenner en jin) on hold geplaatst. Dit om het aantal contacten te beperken en zo ons steentje te kunnen bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.

Beste ouder(s)

Het Coronavirus verspreidt zich razendsnel, jammer genoeg ook in Izegem. Om verdere verspreiding te voorkomen hebben we beslist om een pauze in te lassen voor alle takken. De pauze zorgt er voor dat we een aantal weken niet met elkaar in contact zullen komen en zo hopen we ook ons steentje bij te dragen tegen het welgekende virus.

De komende twee weken zullen er dus geen activiteiten zijn. Dit wil zeggen dat we opnieuw aan de slag zullen gaan vanaf 21 november. Zo hebben we 20 dagen waarbij niemand onnodig met iemand anders in contact is moeten komen. Gedurende deze pauze zullen we niet stil zitten en proberen we onze werking over een andere boeg te gooien (online activiteiten) om zo toch ieder zaterdag paraat te staan!

Verdere informatie over het opnieuw aanvatten van de (online) activiteiten komt in een volgende brief of via de Whatsapp groep voor de kapoenen en welpen. (Indien je niet in de Whatsapp groep zit, stuur gerust een mailtje naar kawelpen.pvsj@gmail.com, zo kan je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes!)

Voor de +12 jarigen zal dit gecommuniceerd worden via het maandprogramma (zie de knop "programma")!

Tot snel!!


De Leiding